Tip: Met het Dealpoints spaarprogramma jouw klanten eerder en vaker terug zien

Stel nu een Dealpoints spaarprogramma in en ontdek deze geweldige aanvulling op jouw deals. Een digitaal spaarprogramma heb je in no-time aangemaakt. En natuurlijk hebben we ook dit gewoon gratis beschikbaar voor je gemaakt in de Dealokal app 💙

Waarom een spaarprogramma?

Meer en meer consumenten zijn vertrouwd geraakt met allerlei vormen van spaarsystemen. Denk maar aan de bonuskaart of frequent flyer miles. Maar ook de toch wel erg gedateerde spaarkaartjes zijn nog volop in gebruik. Het helpt écht om klanten terug te laten komen en een omzet genererende binding op te bouwen met je klanten. Maar dan is het dus wel van belang dat het sparen voor jouw klanten zo laagdrempelig mogelijk wordt gemaakt. Tegelijkertijd moet het – om maar weer even terug te verwijzen naar de spaarkaartjes – ook weer geen afbreuk doen aan de uitstraling van je onderneming.

Geen probleem! Met Dealpoints kun je direct van start

Dealokal heeft een volledig geïntegreerd en gratis Dealpoints spaarprogramma. Het is ook nog eens ontzettend eenvoudig in te stellen. Een directe integratie met de Dealokal deals zorgt ervoor dat je klanten automatisch sparen bij het inleveren van een voucher. Daarnaast is het ook mogelijk om je klanten een specifiek aantal Dealpoints toe te wijzen, los van de deals. Zo kun je er dus voor kiezen om het volledig te integreren met je Dealokal marketing óf als separaat spaarprogramma te gebruiken. Denk bij dit laatste aan het toekennen van een specifiek aantal Dealpoints per bezoek of per afgerekend bedrag. Dus vergeet dure en complexe (of juist goedkope en ouderwetse) oplossingen en ga voor een eenvoudig, snel en modern spaarsysteem. Want waarom zou je maandelijks €25 tot meer dan €50 betalen voor losse digitale spaarsystemen als je het gratis krijgt bij Dealokal. En natuurlijk verloopt alles via één enkele app.

Klinkt goed. Hoe werkt het precies?

Het Dealpoints systeem bestaat in feite uit drie eenvoudige onderdelen:


  1. Het instellen van de beloningen per aantal behaalde Dealpoints.
  2. Het toekennen van een hoeveelheid Dealpoints per deal (die je klant automatisch krijgt toegekend na het scannen van de voucher)
  3. Het toekennen van een zelf in te stellen hoeveelheid Dealpoints op basis van een persoonlijke QR code

In de app stel je eenvoudig een of meerdere beloning(en) in via de optie “Beloningen instellen”. Vervolgens kun je aan de slag met het plaatsen van nieuwe deals waarbij je per deal een aantal Dealpoints invoert.

De exacte waarde van een Dealpoint kun je volledig zelf bepalen. De Dealpoints die een klant vanuit jouw Dealokal account heeft gekregen zijn dan ook alleen bij jouw eigen winkel of horeca in te leveren.

Bestaande spaarkaartjes? Deze zet je super eenvoudig over

Wanneer je al gebruik maakt van spaarkaartjes heb je dit eenvoudig overgezet naar een Dealpoints spaarprogramma. Stel daarvoor dezelfde beloningen in als binnen je huidige spaarprogramma. Wanneer klanten binnenkomen met een (deels) volle spaarkaart kun je vervolgens middels het scannen van de persoonlijke QR code van je klant simpel een overeenkomend aantal aan Dealpoints toekennen. Zo hoef je nagenoeg geen moeite te stoppen in het informeren en laten omschakelen van je bestaande klanten.

De grootste voordelen op een rij

  • Je klanten zijn sneller geneigd om terug te komen naar jouw winkel
  • Je krijgt meer inzicht in het bereik en de conversie van jouw deals
  • Je verhoogt jouw zichtbaarheid en populariteit binnen de Dealokal app en daarbuiten

💙 Dus open nu de app en maak snel en eenvoudig jouw eigen spaarprogramma! 👉


Hulp nodig of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.